Johtokunnan puheenjohtaja tiedottaa
7.2.2020 14:30 Info / KoG Pääsivu

Tilannekatsausta 2/2020

Ravintola remontti etenee. Aikataulu on sen mukainen, että maaliskuun loppuun mennessä kaikki on siivouksineen valmista. Työvoimatilanne tulevaa kesää varten on hyvällä tolalla. Vielä tarvitaan kuitenkin lisäkäsiä ravintola/kahvilaan ja caddiemaster-pisteeseen. Alkoholipassitestin on suorittanut viisi henkilöä.

Vuosikokouksen hankintalistalle olleet traktori ja golfautot on tilattu.

Jäsen- ja kenttämaksuja on tullut edellisen vuoden tason mukaisesti ja yhteistyösopimuksissa ollaan hieman edellistä vuotta edellä. Kokonaisuudessaan tilikauden kolmen kuukauden tulos on edellisen vuoden tasoa.

Toimikunnat valtaosin järjestäytyneet. Toimikuntien kokoonpanot yhteystietoineen ovat nähtävillä maaliskuun alussa aukaistavilta kotisivuilta.

Kotisivu-projekti etenee ja nyt on työn alla sisällöt. Tavoite on, että sivut aukaistaan maaliskuun alkupuolella.

Johtokunta valitsi seuran kapteeniksi kausille 2020-2022 Laila Myntin. Ehdollepanotoimikuntaan kaudelle 2020-2022 valittiin Olli Peltoniemi, Kenneth Höglund, Tuija Kainu ja Laila Myntti.

Talvigolf-toiminta on ollut aktiivista ja kevättalven kilpailuista tulee erikseen tiedotetta. Johtokunta on antanut talvigolf-toimikunnalle oikeuden tarvittaessa radan ylläpitämiseksi käyttää moottorikelkkaa ratakelan vetämiseen.

Siinäpä tärkeimmät. Ei muuta kuin kevättä kohti.

Krister Höglund, puheenjohtaja


   
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance