Johtokunnan puheenjohtaja tiedottaa
25.11.2019 13:07 Info / KoG Pääsivu

Johtokunnan puheenjohtaja tiedottaa, marraskuu, 7/2019

Kausi on loppu ja vuosikokous on pidetty. Kiitokset jäsenistölle rakentavasta palautteesta kauden aikana. Kiitokset hallitukselle hyvästä työstä ja onnittelet valituille.

Koko kauden ajan on tehty ajatustyötä ja suunnitelmia kaudelle 2020. Yleistoteama on, että nykyisen tasoista kenttää ja toimintaa ei voi ylläpitää nykykustannuksia halvemmalla. Kääntäen tämä tarkoittaa, että seuran on saatava nykyisistä tulolähteistä enemmän rahaa ja löydettävä uusia tulolähteitä.

Mottoni tulevalle ja tuleville vuosille on rohkeus, uudistumien ja positiivisuus. Meidän pitää tulla nähdyksi ja meidän pitää näkyä. Alle olen listannut kauden 2020 keskeisimpiä toimenpiteitä:

  • Talouden kääntäminen voitolliseksi. Kumppanuuksien läpikäynti ja aktivoiminen aloitettiin jo syyskuussa.
  • Negatiivisen jäsenkehityksen katkaiseminen aktiivisella markkinoinnilla käyttäen hyväksi uudistetun hinnoittelujärjestelmän mahdollisuuksia. Otimme käyttöön maksuvalikoimaan pelkän 100,00 euron jäsenmaksun.
  • Ravintolatoiminnan saaminen toimivaksi ja tuottavaksi. Tässä yhteydessä ravintolan ja caddiemastereiden palvelutiski yhdistetään
  • Uuden mobiilioptimoidun seurasivuston ottaminen käyttöön osana aktiivisempaa tiedotusta jäsenkunnalle. Sivusto tulee sisältämään seuran oman ”chatin”.
  • Kilpailujen määrän, osallistumistason ja laadun kasvattaminen. Suurin kilpailu tulee olemaan kesäkuun viimeisenä perjantaina pelattava Kokkola 400-vuotis hyväntekeväisyys juhlakisa, johon pyritään saamaan pelaamaan 18 suomalaista golffaavaa maailmanmestaria tai olympiavoittajaa.
  • Junioritoiminnan kehitysprosessin jatkaminen kohti tähtiseuratasoa
  • Seuran näkyvyyden ja oman toiminnan merkittävä aktivointi.

Edellä luetut ovat kaikki toimenpiteitä, joilla pyritään parantamaan seuran taloutta joko suoraan tai välillisesti. Tutkimusten mukaan kentän kuntoakin tärkeämpää on yleisfiilis. Onko kiva tulla pelaamaan. Ja siihen voimme me kaikki vaikuttaa, koska me olemme seura. Positiivisesti kohti kevättä.

PS 1; tarkistakaa talviharjoittelun mahdollisuudet

PS 2; seuratkaa Talvigolfin ilmoittelua

PS 3; tavoitteeni on, että kevään talkoisiin osallistuu vähintään 100 jäsentä.

PS 4; käykää läpi vuosikokousaineisto. Sisältää paljon mielenkiintoista tilastoaineistoa.


   
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance