Kokkolan Golfin jäsenyys kannattaa!
7.11.2019 14:34 Info / KoG Pääsivu

Pelaatpa vähän tai paljon - joka tapauksessa nyt jos koskaan kannattaa olla Kokkolan Golfin jäsen!

Vaikka kesä on hädin tuskin muuttunut talveksi niin ensi kesä ja uusi golfkausi häämöttää jo yllättävän lähellä. Suunnitelmat kaudelle 2020 on tehty ja ensi vuonna tulee tapahtumaan paljon mielenkiintoista. Kokkolakin täyttää ensi vuonna 400 vuotta ja mekin osaltamme lähdemme juhlavuoteen teemalla positiivisuus ja rohkeus.

Monelle varmaan herää kysymys; miksi laskut näin aikaisin. Seuran investoinnit ja kentän hoidon tarvikehankinnat tehdään loppu- ja alkuvuoden aikana. Sen lisäksi seuran ravintolan ottaminen osaksi omaa toimintaa edellyttää palvelutiskien yhdistämistä. Ja kun seuratoiminnassa varat ovat pienimmillään loppuvuonna, toivomme jäsenistöltä mahdollisimman varhaista maksujen maksua.

Pohjanmaan seurojen etukortti herättää kyselyä joka vuosi. Pohjanmaan alueen muut seurat ovat osakeyhtiötä ja muissa seuroissa kortin saavat vain osakkeenomistajat. Olemme kuitenkin päässeet mukaan järjestelmään ja mukanaolon edellytyksenä on, että 28.2.2020 mennessä maksaneet saavat kortin ja kortit ovat valmiina huhtikuun alkupuolella kauden alkaessa.

Ja nyt sitten tärkeimpään asiaan eli tulevan kauden maksuihin. Tänä kesänä ei tarvitse edes miettiä muiden seurojen jäsenyyttä, pelaatpa paljon tai vähän - Kokkolan Golfin pelipaketit alkaen 100 euroa, joka sekin sisältää jäsenyyden ja yhden 18 reiän kierroksen! Lue lisää maksuista täältä.

Kevättä odotellessa!

Ps. Ensi vuoden toimintasuunnitelma löytyy täältä.


   
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance