Golfmatka Tahkolle 14. – 15.9.2019
16.9.2019 13:00 Info / Toimikunnat

Golfmatka Tahkolle 14.-15.9.2019

Naiset, Miehet ja Seniorit tekivät yhteisen golfmatkan Tahkolle.

Tarkoituksen oli pelata kolmella eri kentällä!

Tässä pelaajien omien sanojen mukaan matkasta adjektiivihuvilla:

Uskomaton Tahkon kiertävä reissu alkaa.

- Niinhän me Kokkolan tuupparit lähdettiin sateen uhkasta huolimatta lauantaiaamuna kohti värikästä Sieviä, jossa kyytiin hyppäs kulmikas Zippe. Pari kaunista ladya kävi puuterihuoneessa ja niin päästiin jatkaa matkaa kohti iloista Tahkoa.

Bussissa märkiä Ingan omenoita naposteltiin matkanjohtaja Elinan piikikästä kerrontaa kuunnellessa.

Aurinkoinen Riitta H näytti kotitalonsa Nivalassa vai olikos se Haapavedellä ja mielikuvituksellinen Elina muisteli nuoruuden tanssista paluuta sen pitkää kävelyä sekä puskahyppyä piiloon siskonsa kanssa ja nähtiin hänen makea vanha koulurakennuskin.

Pysähdyttiin Pyhäsalmelle ABClle ja pientä palasta syötiin ja mukaan illaksi ostettiin.

Onnibussia odottavat 7 kärpästä hyppäs vahingossa meidän kyytiin. Kyllä ne pettyi, kun luulivat menevänsä hesaan ja saivatkin kuolemantuomion Riitan lehtiläpsyllä. Olihan meillä sitten jännitysnäytelmää, kun bussi savutti ja luultiin että ollaan ihan liekeissä.

No, taivaallinen Eeron tyynenä ajoi savupilvi bussin takapuolessa ja muut autot vilkutti valoja innoissaan, mutta päästiin Tahkon klubille ja muut huomasi, että kokkolalaiset saapuu.

Innokas Elina nokkelana vaihtoi meidät pelaamaan uusi kenttä, niin eipä hätää syötiin lasagnet napaan ja mentiin mökille viemään satunnaiset tavarat. Sitte lähettiin osa forest ja osa lake väylille olihan ihan ok kenttä. Kyllähän me tahkottiin paljon hyviä lyöntejä.

Pelien jälkeen naisten sauna oli lämmin, mutta naapurien sekasauna oli kylmänä. Ryppyiset Leena, Riitta ja Sirpa sekä Pia meni heti lämmittelee saunaan, mutta räväkän Elinan piti tsekata tennistä ensin. Lupsakka Santtu kattoi hyvät iltapalat juustoja, viinirypälettä, nachoja ja muita herkkuja sekä oli valkkari ja punkkua riittävästi. Lempeä Pia meille kertoili herra Wilssonista niin, että meinas pissa lirahtaa naurun kanssa. Viettelevä Naapurien sekasauna lämpeni huonosti pari tunnin päästä sieltä tuli kutsu illanviettoon, mutta eihän me huomattu. Hilpeä Inga pirtti ovikelloa ja tupsahti sisään kertomaan kutsusta. Eihän me jaksettu kun oli jo massut täynnä naurua.

Sunnuntaina herättiin jo ajoissa puheenporiinaan vedin tyynyä korville, että sais vielä nukuttua.

Hyvä aamupala ja pelipäivä edessä. Mauno, Elina, Leena, Riitta jäätävänä ryhmänä.

Santtu, Inga ja Eero tuulisena ryhmänä.

Zippe Jouko ja Riitta H loistavana ryhmänä.

Sisko, Marianne ja Pia herkullisena ryhmänä.

Yhteislähtö pelaaminen kuultiinkin yllätyksenä ja lähdettäisiin Lake Course 3 ja 4 väyliltä. Meille tuli reikäpeli infossa tieto, että ruokailua olisi pelin jälkeen ja Piahan siitä innostui reikäpelistä, että saisko peliohjeet miten sitä pelataan hän voisi herra Wilssonin kanssa ottaa osaa siihen. Olihan meillä Maunokin mukana arvontaa varten.

Jokke ja Riitta H vaati, että otan kuvan par kolmosella tappi välissä.

Pia hermostu herra Wilssoniin ja svingas sen lampeen, eikä kauan herra Titlaist hänen seurassa viihtynyt että semmosta peliä. Herkullinen Vesisade alkoi onneksi vasta loppuväylillä, niinpä osa jätti kesken ja meni saunoo lämmittelee.

Me jotka zempattiin loppuun asti saunottiin sitten vaatteet päällä.

Tässähän ootettu vihaisesti bussia nyt tovi ja sininen Eero kurkkii ikkunasta millon varabussi tulisi. Ja tulihan se. Piirturi oli Stefani kuskilla täynnä, joten Eero hyppäsi puikkoihin sitte mentiin kohti Kokkolaa tai Roomaa.

Ei pöllömpi reissu kiitos Elina ja Eero!

   
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance