Puheenjohtajan katsaus
9.8.2019 8:17 Info / KoG Pääsivu

Johtokunnan puheenjohtaja tiedottaa, elokuu 6/2019

Elämme elokuun alkua. Edellisessä tiedotteessa kaipasin vettä. Ei ole tullut ja nyt se näkyy. Kyllä väyläsadetus kaikilla väylillä olisi tarpeen. Kyse on kuitenkin liian suuresta investoinnista nykyisessä taloustilanteessa.

Johtokunta kokoontui ja alla on koottu keskeisimmät tiedotettavat asiat:

Taloustilanne huolestutti edellisessä kirjoituksessani. Olemme euroissa edelleen edellistä vuotta jäljessä, jonka joudumme paikkamaan väliaikaisjärjestelyllä loppuvuoden aikana. Kulut ovat edellisen vuoden tasoa, mutta tulopuolella ennen kaikkea pelimaksut ovat edellistä vuotta jäljessä. Jäämä johtuu tämän vuoden maksujen uudesta alv-käsittelystä ja viime vuoden aikana myydyistä kahden vuoden pelipaketeista. Mutta vaikka eurot ovat jäljessä, jäsenmäärä täällä hetkellä on kuitenkin ilahduttavasti 675 (2018 koko vuoden luku 706), joista uusia jäseniä 80. Eli vanhoja jäseniä on lopettanut yli 100 ja suurin osa niitä, jotka aikaisemmin maksoivat vain jäsenmaksun. Johtokunta miettiikin nyt, pitäisikö seuralla olla pelkästään tietty euromäärältään alhaisempi jäsenmaksu, jolla saataisiin takaisin meillä pelaavat ja paikkakunnalla asuvat ns. ”halpaseurojen” jäsenet.

Seuran koulutus- ja valmennustoimikunta on auditoinut oman toimintansa ja Kokkolan Golfille jaetaan Golfliiton junioritoiminnan laatumerkki lauantaina 10.8.2019. Jakotilaisuus on Lasten energisen golfkerhon päättäjäisten yhteydessä. Hannu Paatelo Suomen Golf-liiton edustajana tulee jakamaan merkin. Kiitokset kaikille osallisille.

Startit vuoroviikoin tee 1:ltä ja tee 10:ltä on herättänyt keskustelua ja kyselyjä. Johtokunta lupasi keväällä tarkastelevansa asiaa kauden puolivälissä. Näin tehtiin ja johtokunta päätti jatkaa nykyistä käytäntöä kauden 2019 loppuun. Johtokunta päätti myös tehdä kyselyn (elokuun lopussa) kaikille jäsenille kartoittaakseen jäsenten tahtotilaa tulevien päätöksen pohjaksi. Eli kun kysely tulee, niin vastatkaa, niin tiedämme paremmin, mitä ajattelette.

Väylän 1 alkupään turvallisuus on mietittänyt. Tulevien viikkojen aikana rakennetaan suojaava osittain poikittain kulkeva este suojaamaan ennen kaikkea naisten lyöntipaikkaa. Ratsastajien puolen suojaus odottaa maajärjestelyjä. Mikäli maajärjestelyt onnistuvat, johtokunta miettii samassa yhteydessä rangen uutta suuntausta maajärjestelyissä mahdollisesti saatavalla uuden alueen avulla.

Siinä tärkeimmät. Vielä on kautta jäljellä useita kuukausia. Pelaamalla keräätte energiaa pimeälle jaksolle. Ja ensi viikolla saadaan kaivattua vettä. Lupaan.


   
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance