Johtokunnan puheenjohtaja tiedottaa 2/2019
12.4.2019 14:16 Info / KoG Pääsivu

Kokouskuulumiset 11.4. johtokunnan kokouksesta

Hyvät jäsenet.

Kevät etenee keikkuen ja range avattiin tänään. Samoin muu kenttä on talvehtinut hyvin ja pelikauden avaus lähenee. Johtokunta kokoontui eilen 11.4. kolmannen kerran tänä vuonna. Listalla oli joukko tärkeitä asioita päätettäväksi. Tässä tiivistettynä kokouksen keskeisin anti.

Talous on edennyt suunnitellusti. Tulopuoli ei ole ihan vertailukelpoinen maksu-uudistuksen takia. Kulupuoli on hallinnassa. Jonkin muotoisen pelipaketin oli 31.3. maksanut 273 henkilöä.

Ravintolan pito on puhututtanut jäsenkuntaa koko alkutalven ajan. Hakijoita oli odotettua vähemmän. Loppusuoralle pääsi kaksi varteenotettavaa hakijaa. Uudeksi ravintolanpitäjäksi valittiin pitkän kokemuksen ravintola-alan ammattilainen. Firman ja henkilön nimi julkaistaan lähiaikoina.

Rangen turvallisuus on puhututtanut paljon sekä väylä yhden että ratsastajien suuntaan. Ratsastajien kunnostettua oman harjoituskenttänsä, asia tuli aikaisempaa ajankohtaiseksi. Samassa yhteydessä esiin nousi jo aikaisemmin esillä ollut ajatus rangen pidentämiseksi ja uudelleen suuntaamiseksi. Päätökseksi tuli, että range suojataan tämän kevään aikana myöhemmin tarkennettavalla tavalla. Samassa yhteydessä päätettiin jatkaa rangen uudistusta siten, että suuntausta ja rangen kokoa muutetaan hankkimalla lisämaata. Samassa yhteydessä jatketaan suunnittelua rangen yhteyteen rakennettavasta lähiliikuntapaikasta. Näistä tarkemmin, kun suunnitelmat etenevät.

Vuoden investointiohjelmassa mukana ollut jyrä päätettiin hankkia.

Kokeiluksi sovittu range-alueella pelattu tynnyrigolf sai paljon huomiota ja tiiviin innostuneen harrastajaryhmän. Kenttämestarin kanssa on sovittu talvigolfin jatkamisesta ensi talvena uudella, kentän läheisyydestä löydetyllä, alueella. Tätä varten perustetaan talvigolf-toimikunta.

Tässä tärkeimmät. Nyt katse kohti alkavaa pelikautta.

Nähdään.


   
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance