Tynnyrigolf-tour sunnuntaisin
15.1.2019 10:26 Info / KoG Pääsivu

Tynnyrigolf TOUR

1. Kilpailuluokat HCP ja SCR, voi osallistua vain jompaan kumpaan, ilmoitettava ennen ensimmäistä kilpailukierrosta.

2. HCP-tasoitus on miehet 20 %/ ja naiset 30 % kesän tarkasta tasoituksesta, SLOPE normaalilla pyöristyssäännöillä ylös- tai alapäin. Tasoitus pysyy kauden aikana samana. Tasoitus tulee kuudelletoista reiälle eli kahdelle 8 reiän kierrokselle.

3. Kauden aloituskisa 6.1.2018 klo 10.00 ja 12.00. Muut aloituskilpailuajat ilmoitetaan KoG:n nettisivuilla ja Facebookissa. Tulos- ja järjestelyvastuu KTTK:lla.

4. Palkinnot TYNNYRI Tour:lla (molemmat kilpailuluokat): 1. Konjakkipullo/Viskipullo (samat pullo vaihtoehdot kuin W-kisassa) ja 4 muuta palkintoa (ilmoitetaan myöhemmin, kun tiedetään osallistuja määrä)

5. TYNNYRI Tour osanotto maksu on 20 € /koko kilpailukausi, vieraspelaajamaksu 50 €/koko kilpailukausi. Maksu tulee olla suoritettuna Kokkolan Golfille ennen ensimmäistä kilpailukierrosta. Kokkolan Golf tilinumero FI89 5162 0020 0307 90.

6. Osakilpailuja pelataan sunnuntaisin (lauantai varapäivä), joista 4 parasta tulosta huomioidaan lopputuloksiin.

7. Lähtöaika klo 12.00, paikalla oltava puoli tuntia ennen. Peliryhmät jaetaan paikan päällä.

8. Kilpailu pelataan 16 reikäisenä.

9. Palkinnot noudettavissa klubilta viimeisestä kilpailupäivästä seuraavana keskiviikkona.

10. Osakilpailupäivänä pelaajan tulee olla paikalla puolituntia ennen ensimmäistä lähtöä.

11. Kilpailupäivät (säävaraus): Kilpailut alkaen 6.1.2019 klo 12.00 ja sen jälkeen sunnuntaisin niin pitkään kuin kelit sallivat, kilpailut päättyvät viimeistään rangen auetessa. Lauantai toimii varapäivänä ja jos varapäivää joudutaan käyttämään niin siitä tiedotetaan edeltävänä perjantaina. Säävaraus jokaisessa kilpailussa.

12. Tuloskortteja voi tulostaa Kokkolan Golfin nettisivuilta ja niitä löytyy tuloskortti postilaatikosta.

MUUT OHJEET:

Pelaajilta toivotaan talkoohenkeä kentän huollossa, eli kentän saa pelattavaan kuntoon itse. Kentälle varataan lumikolia, lumilapioita ja harjoja. Poislukien osakilpailut kenttä on vapaassa käytössä Kokkolan Golfin jäsenille, vieras WHITEFee on 10 €/päivä, maksun voi suorittaa Kokkolan Golfin tilille, maksussa mainittava pelipäivä, seura ja nimi.

Kokkolan Golf tilinumero FI89 5162 0020 0307 90

Päivän ensimmäinen pelaaja/pelaajaryhmä hoitaa pelialueen kuntoon ja lumisadepäivänä on pidettävä kentän huoltotauko tarvittaessa.


   
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance