Kapteenin terveiset vuoden aluksi
14.1.2019 9:43 Info / KoG Pääsivu

Rauhaa ja peliniloa kaudelle 2019

Golfkausi 2018 sujui seurassamme taloudellisesti hyvin - emme jääneet miinukselle. Se oli puheenjohtajalta, johtokunnalta ja toimistopäälliköltä erinomainen suoritus ja saavutus ja samalla ehkä myös haaste uuteen alkaneeseen toimintakauteen. Tuo tulos mahdollisti sen, että me jäsenet saamme pelata inhimillisillä satsauksilla jälleen tulevaakin pelikauttamme.

Saimme viime kesän pelata kentällämme, joka oli jo alkukesästä paremmassa kunnossa kuin ehkä koskaan. Taikurimme Korkkari joukkoineen taisteli välillä poikkeuksellisten haasteiden kanssa, kun helteet ja kuivuus kestivät pitkän yhtenäisen jakson. Tuostakin selvittiin voittajina ja me jäsenet saimme tuosta voitosta nauttia koko kauden. Kenttämme oli erinomaisessa kunnossa koko kauden.

Nämä kaksi pääasiaakaan (talous ja kenttä) eivät riittäneet pitämään osaa jäsenistöstämme tyytyväisenä. "Terassikeskustelut" olivat kuulemma kauden aikana välillä sivullisille ikävää kuunneltavaa. Vuosikokous nosti pintaan ja "tärkeimmäksi" purnauksen kohteeksi ajanvarausjärjestelmämme. Johtokunta ei arvannut ennakoida asian isoutta ja tärkeyttä osalle kokousosallistujia, ja liitti asian käsittelyn toisen pykälän sisällä, ilman omaa pykälää. Vuosikokous sai ikäviä piirteitä ja jälkimainingeissa menetimme puheenjohtajan ja kaksi johtokunnan jäsentä. Iso menetys seurallemme. Hyvin menneen pelikauden jälkeen tilannetta voi vaan harmistella.

Päätöksenä ajanvarauksen suhteen oli palata takaisin noin kymmenisen vuotta sitten kokeiltuun ajanvaraussysteemiin. Ei toiminut silloin ja hylättiin. Toivon todella, että toimii tänä vuonna.

Tuleva kausi aloitetaan uudella vuosikokouksella tammikuun 31. päivä. Kokouksessa valitaan seuralle uusi puheenjohtaja ja kaksi johtokunnan jäsentä. Yksimielisyys ja hyvän seurahengen löytäminen alkavaan kauteen olisi vähintäänkin suotavaa ja toivottavaa. Ehdollepanotoimikuntamme on saanut jäseniltämme paljon ehdotuksia sopivista henkilöistä, joiden suostumuksen saaminen ehdokkaaksi on nyt työn alla.

Toimikuntamme tulee julkituomaan ehdotuksensa ennen 31. päivän kokousta. Toivottavaa olisi sama avoimuus myös toimikunnan ulkopuolelta mahdollisesti tulevien ehdokkaiden esilletuonti jo ennen kokousta. Tämä helpottaisi ja selkeyttäisi kokoukseen osallistuvien päätöksentekoa.

"Jos lasi on puolillaan vettä, onko se puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä?"

Rauhaa ja peliniloa kaudelle 2019

kapteeninne Laila Myntti


   
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance