Naisten kauden avajaiset ja kevään fysiikkatreenit
23.5.2018 16:19 Uutiset / Toimikunnat

Naistoimikunta

Naistoimikunta tiedottaa:

Kokkolan naisgolfareiden kauden avajaisiltaa vietetiin aurinkoisessa säässä 17.5. Osallistujia oli runsaasti, rangella 28 naista ja myöhemmin kahvi- ja tiedotustilaisuuteen osallistui vielä muutama lisää.

Aluksi Pro Antti Linna opasti rangella draiver lyönnin oikeaa otetta, backsvingiä jne. Kahvittelun jälkeen kerrottiin tulevan kauden tapahtumista mm. lyöntiopetuksista, kilpailuista, kummitoiminnasta. Lyöntiopetusta naisille järjestetään viikoittain pienryhmissä ja parin seuraavan viikon opetusillat täyttyivätkin hetkessä – hienoa ladyt.

Kiitokset kaikille osallistujille ja oikein mukavaa golfkautta meille kaikille.

Naisgolfareiden fysiikkatreeneissä kevään aikana oli yhteensä 19 innokasta ja iloista treenaajaa. Pääpaino oli keskivartalon kiertovoimaharjoittelussa sekä liikkuvuusharjoittelussa – varsinkin rintarangan ja lonkan /lantion alueen liikkuvuus. Myöskin stabiliteetti-, keskivartalon hallinta-, lapatuki-ja alaraajojen harjoitteet tulivat tutuiksi. Harjoitusvälineinä käytettiin 2-5 kg painoisia kuntopalloja/painoja, vastuskuminauhoja, keppejä sekä steppipenkkejä. Räjähtävän voiman harjoitteet jäivät toistaiseksi vähäisiksi – mutta tulevana syksynä voimatason salliessa jatketaan niitäkin. Treenin lopuksi oli tietenkin lihasvenyttelyjä. Ja ”kotiläksyjäkin” annettiin.   
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance