Yhteistyökumppani esittelyssä: Automyynti L.Lerbacka Oy
4.8.2017 16:53 Info / KoG Pääsivu

Automyynti L.Lerbacka Oy

Automyynti L.Lerbacka Oy on perheyritys joka on perustettu vuonna 1990.

Meillä on Honda sekä Skoda merkkiedustus. Molemmilla merkeillä on pitkät perinteet liikkeessämme, Skoda myynnin aloitimme 1997 ja Honda myynnin 2001. Edustamamme uusien merkkien lisäksi myymme myös käytettyjä autoja, valikoimistamme löytyy laaja valikoima uudehkoja laadukkaita vaihtoautoja. Toimimme omissa tiloissamme Kahvitiellä Kokkolassa aivan Jyväskyläntien varressa.

Yrityksemme on perustamisesta asti tehnyt yhteistyötä Kokkolan Golfin kanssa. Olemme kokeneet yhteistyön meille tärkeäksi koska Kokkolan Golf tarjoaa näkyvyyttä meille rakkaan lajin parissa omalla kotikentällä, joka on aivan erityinen paikka ja ainutlaatuisen hieno kenttä. Honda on myös valtakunnallisesti mukana golfin parissa ja olemmekin Hondan kanssa saaneet järjestää suuren suosion saaneen Honda Openin Kokkolassa useana kesänä.

Golf on lajina aivan uskomattoman upea. Itselle se on tarjonnut unohtumattomia elämyksiä jo vuodesta 1990 kun pikkupoikana menin isän innoittamana green card kurssille ja siitä asti olen pelannut aktiivisesti joka kesä. En osaisi kuvitellakaan kesää ilman golfia. Eikä koskaan ole myöhäistä aloittaa joten haluamme kannustaa kaikkia jotka harkitsevat lajin aloittamista rohkeasti tulemaan kentälle tutustumaan lajiin. Varaudu silloin että golf kärpänen iskee ja vie mennessään mutta se on kuitenkin päätös jota ei jälkeenpäin kadu.

Haluamme toivottaa kaikille nykyisille ja tuleville golffareille hyvää kesää! Tervetuloa Autokaupoille, ja nähdään golfkentällä!

Jan-Magnus Lerbacka
Oy L.Lerbacka Ab


   
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance