Toiminta

Kilpailu- ja tapahtumatoimikunta

Kilpailutoimikunta ja seuratoimikunta yhdistettiin 2018 alkaen yhdeksi Kilpailu- ja tapahtumatoimikunnaksi, helpommin ilmaistuna KTTK.

KTTK:n toimintaan kuuluu seuran kilpailutoiminnasta vastaaminen, laatia kilpailukalenteri, säännöt, tasoitusasiat ja määräykset. Kilpailuihin nimetään myös organisaatiot, yleensä tuomari (kilpailunjohtaja) ja startteri. Kilpailunjohtaja huolehtii tehtävän jaosta caddiemasterin ja muiden toimihenkilöiden kanssa. Tuomari/kilpailunjohtaja toimii myös kilpailun valokuvaajana. Sääntöjen noudattamista seurataan yhdessä kapteenin kanssa.

 KTTK vastaa myös amatöörisääntöjen noudattamisesta palkintojen suhteen sekä pitää yhteyksiä lähialueen seurojen vastaaviin toimikuntiin. Kilpailunjohtaja varmistaa myös palkintojen jakamisen yhdessä toimistopäällikön ja sponsorin kanssa.

Jäsenten sääntö- ja etikettikoulutus kuuluu myös KTTK:n tehtäviin sekä että Course rating ja Slope määräysten suhteen ollaan ajan tasalla. KTTK vastaa myös jäsenten oikeista tasoituksista ja tekee tarvittaessa päätöksiä tasoituksen korjaamisesta.

Yhdessä kenttätoimikunnan kanssa KTTK huolehtii kentän rajoista ja merkinnöistä sekä paikallissääntöjen tarkoituksenmukaisuudesta. Sääntöiltoja tullaan järjestämään alkukaudesta.

KTTK huolehtii myös seurahengestä järjestämällä erilaisia jäsenien yhteishenkeä kohottavia tapahtumia. Lisäksi yhteistyö eri toimikuntien ja ravintolan välillä kuuluu tehtäviin.

Kummitoimintaa tullaan tehostamaan, kehittämään ja ylläpitämään yhdessä Pro:n, kapteenin kanssa. Tähän olemmekin saaneet uusia tekijöitä ja toimintamalleja.

Uutena toimintana on kilpailublogi, jonka tarkoituksena on tuoda kilpailun tapahtumat ja tulokset esille sanallisessa ja kuvallisessa muodossa, unohtamatta kilpailun sponsoria.

Suurimpia muutoksia kaudelle on toimikuntien työjärjestyksen käyttäminen ja tämä on tuonut selkeämpää toimintaa toimikuntien tekemisiin. NexGolf ajanvarausjärjestelmän käyttöönotto tuo positiivisia muutoksia tiedottamiseen ja ajanvaraukseen.

Kilpailukalenteri julkaistaan alkukaudesta kokonaisuudessaan NexGolfissa ja sieltä löytyy niin perinteiset kilpailut kuin myös muutama uusi kilpailu, esim. viikkokilpailuna Golf Liiga ja reikäpelien osalta yksi yhtenäinen päätöskilpailupäivä.

Hauskaa ja aurinkoista Golf-kesää kaikille.

KTTK

ps. Jos sinulla on palautetta annettavaksi, risuja tai ruusuja niin ota rohkeasti yhteyttä johonkin toimikunnan jäseneen. Anna palaute kirjallisena ja omalla nimellä niin se käsitellään ja siihen annetaan palaute.

 


   
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance