Kilpailuinfo

Kokkolan Golfin yleisiä kilpailuohjeita 2018

Yleistä

Yksityiskohtaiset tiedot kustakin kilpailusta löytyvät seuran ilmoitustaululta ja internet-sivuilta kilpailukalenterista.

Osanotto-oikeus


Avoimiin kilpailuihin voivat osallistua kaikki Kokkolan Golfin ja Suomen Golfliiton jäsenet, joilla on virallinen tasoitus. Myös ulkomaalaisilla on osanotto-oikeus.

Tasoitusrajoitukset


Mahdolliset tasoitusrajoitukset on mainittu kilpailukutsussa. Korkein tuloslaskennassa huomioon otettava tasoitus on 36 ellei toisin mainita.

Ilmoittautuminen


Kilpailuihin ilmoittaudutaan sähköisesti NexGolfin kautta, puhelimitse Caddiemasterille tai kirjoittamalla osanottajan nimi, jäsennumero ja tarkka tasoitus klubitalon ilmoitustaululla olevaan ilmoittautumisluetteloon.

Ilmoittautumisluettelot asetetaan ilmoitustaululle viimeistään viikkoa ennen kilpailua, jolloin käynnistyy myös sähköinen ilmoittautuminen.

Viikonlopun kilpailujen ilmoittautumisaika päättyy torstaina klo 12.00.

Lähdöt arvotaan torstaina klo 18 mennessä, minkä jälkeen niitä voi tiedustella caddiemasterilta.

Lähtöajat löytyvät myös seuran kotisivuilta sekä seuran ilmoitustaululta. Lähtöaikatoivomukset otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Arkipäivinä pidettäviin kilpailuihin ilmoittaudutaan caddiemasterille ellei kilpailukutsussa ole toisin mainittu.

Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuminen on sitova eikä sitä ilman lääkärintodistusta voi perua. Peruuttamattomista tai ilman pätevää syytä peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan täysi kilpailumaksu.

Jälki-ilmoittautumiset

Kilpailuihin voidaan ottaa jälki-ilmoittautuneita mukaan.

  • Jälki-ilmoittautuneille on varattu 40 minuuttia (4 starttia) lähtöaikoja viimeisen virallisen lähtöajan jälkeen + 10 min puskuri jonka jälkeen kenttä avataan.
  • Jälki-ilmoittautuneiden on oltava paikalla viimeiseen viralliseen lähtöaikaan mennessä, jolloin lähettäjä muodostaa ryhmät.
  • Jälki-ilmoittautumismaksu on kilpailumaksu + 5 €.
  • Jälki-ilmoittautuneiden itsensä on oltava aktiivisia ja otettava yhteyttä caddiemasteriin.
  • Kilpailun lähettäjä tekee jälki-ilmoittautuneista ryhmiä tai sijoittaa heitä pois jääneiden tilalle.
  • Jälki-ilmoittautuminen päättyy tuntia ennen viimeistä virallista lähtöaikaa.

Maksut

Kilpailumaksu maksetaan ennen kilpailun alkua. Mikäli kilpailija ilmoittamatta jää pois kilpailusta, häneltä peritään jälkikäteen kilpailumaksu eikä hän voi osallistua muihin kilpailuihin ennen maksun suorittamista.

Sääntöjä

Pelaajan myöhästymisestä oman ryhmänsä lähtöajasta 0 – 5 minuuttia seuraa kahden (2) lyönnin rangaistus. Yli viiden (5) minuutin myöhästyminen johtaa kilpailusta sulkemiseen.

Virallisissa kilpailuissa puhelimen käyttäminen yksityisiin tarkoituksiin on kiellettyä. Myös caddien käyttö voi olla kilpailumääräyksen mukaan kiellettyä. Auton käyttö kilpailuissa on sallittua vain lääkärintodistuksella. Seuran yleisissä kilpailuissa pelataan kilpailuun määrätyiltä tee-merkeiltä.

Kahta kilpailua ei voi pelata samaan aikaan.

Yli 70-vuotiaiden seniorimiesten oikeus pelata punaisilta tiiltä

Yli 70 vuotiaat seniorimiehet ovat oikeutettuja pelaamaan klubikilpailuissa punaiselta tiiltä. Oikeus koskee ainoastaan tasoituksellisia yksilökilpailuija, ei scramblea tai muita joukkuekilpailuja. Punaisilta tiiltä pelatessaan he eivät kuitenkaan voi osallistua erikoiskilpailuihin (lähimmäksi lippua, pisin drive jne.) He eivät myöskään voi osallistua SCR-sarjaan. Mikäli seniorimies haluaa pelata punaiselta tiiltä, tulee hänen ilmoittaa asiasta kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.

Tasatulokset

Tasatulokset ratkaistaan Scr-sarjassa matemaattisesti ja Hcp-sarjassa tasoituksen perusteella (pienempi tasoitus voittaa).

Palkintojenjako

Palkintojenjako on useimmiten heti kilpailun jälkeen.

Kilpailussa palkinnoille päässeiden odotetaan osallistuvan palkintojenjakotilaisuuteen.

Vain aktiivisen EGA-tasoituksen omaavat pelaajat voivat lunastaa palkintoja klubikisoista. Osallistua saa normaalisti, mutta palkintoja jaetaan vain EGA-tasoituksen omaaville. Jokaisen pelaajan omalle vastuulla on tarkistaa, onko itsellä aktiivinen EGA-tasoitus. Aktiivinen tasoitus päivittyy automaattisesti järjestelmään, kun on pelannut vähintään neljä (4) tasoituskierrosta.

Palkintojen verotus

Verottajan ohjeen mukaan Kokkolan Golf ry ilmoittaa vuositasolla yli 100 euron palkintosummat per henkilö verottajalle. Kokkolan Golf ei vastaa voittajille mahdollisesti tulevista veroista.

Kilpailutoimikunta


   
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance