Kilpailuinfo

Kokkolan Golfin yleisiä kilpailuohjeita 2019

Yleistä

Yksityiskohtaiset tiedot kustakin kilpailusta löytyvät seuran ilmoitustaululta ja internet-sivuilta kilpailukalenterista.

Osanotto-oikeus


Avoimiin kilpailuihin voivat osallistua kaikki Kokkolan Golfin ja Suomen Golfliiton jäsenet, joilla on virallinen tasoitus. Myös ulkomaalaisilla on osanotto-oikeus.

Tasoitusrajoitukset


Mahdolliset tasoitusrajoitukset on mainittu kilpailukutsussa. Korkein tuloslaskennassa huomioon otettava tasoitus on 36 ellei toisin mainita.

Ilmoittautuminen


Kilpailuihin ilmoittaudutaan sähköisesti NexGolfin kautta tai puhelimitse Caddiemasterille.

Viikonlopun kilpailujen ilmoittautumisaika päättyy torstaina klo 12.00.

Lähdöt arvotaan torstaina klo 18 mennessä, minkä jälkeen niitä voi tiedustella caddiemasterilta.

Lähtöajat löytyvät myös seuran kotisivuilta sekä seuran ilmoitustaululta. Lähtöaikatoivomukset otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Arkipäivinä pidettäviin kilpailuihin ilmoittaudutaan caddiemasterille ellei kilpailukutsussa ole toisin mainittu.

Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuminen on sitova eikä sitä ilman lääkärintodistusta voi perua. Peruuttamattomista tai ilman pätevää syytä peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan täysi kilpailumaksu.

Jälki-ilmoittautumiset

  • Jälki-ilmoittautumismaksu on kilpailumaksu + 10 €.
  • Jälki-ilmoittautuneille ei kuulu kilpailuruokailu tai muut tarjoilut
  • Jälki-ilmoittautuneiden itsensä on oltava aktiivisia ja otettava yhteyttä caddiemasteriin.
  • Jälki-ilmoittautuneille varataan 3 slottia (+ yksi bufferi)
  • Jälki-ilmoittautuminen päättyy kilpailua edeltävänä päivänä klo 17
  • Joukkuekilpailuihin ja yhteislähtökilpailuhin voidaan ottaa mukaan jälki-ilmoittautuneita vain, jos jokin lähtö on vajaa.

Maksut

Kilpailumaksu maksetaan ennen kilpailun alkua. Mikäli kilpailija ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen jää pois kilpailusta, häneltä peritään jälkikäteen kilpailumaksu eikä hän voi osallistua muihin kilpailuihin ennen maksun suorittamista.

Sääntöjä

Pelaajan myöhästymisestä oman ryhmänsä lähtöajasta 0 – 5 minuuttia seuraa kahden (2) lyönnin rangaistus. Yli viiden (5) minuutin myöhästyminen johtaa kilpailusta sulkemiseen.

Virallisissa kilpailuissa puhelimen käyttäminen yksityisiin tarkoituksiin on kiellettyä. Myös caddien käyttö voi olla kilpailumääräyksen mukaan kiellettyä. Auton käyttö kilpailuissa on sallittua vain lääkärintodistuksella. Seuran yleisissä kilpailuissa pelataan kilpailuun määrätyiltä tee-merkeiltä.

Kahta kilpailua ei voi pelata samaan aikaan.

Yli 70-vuotiaiden seniorimiesten oikeus pelata punaisilta tiiltä

Yli 70 vuotiaat seniorimiehet ovat oikeutettuja pelaamaan klubikilpailuissa punaiselta tiiltä. Oikeus koskee ainoastaan tasoituksellisia yksilökilpailuija, ei scramblea tai muita joukkuekilpailuja. Punaisilta tiiltä pelatessaan he eivät kuitenkaan voi osallistua erikoiskilpailuihin (lähimmäksi lippua, pisin drive jne.) He eivät myöskään voi osallistua SCR-sarjaan. Mikäli seniorimies haluaa pelata punaiselta tiiltä, tulee hänen ilmoittaa asiasta kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.

Tasatulokset

Tasatulokset ratkaistaan Scr-sarjassa matemaattisesti ja Hcp-sarjassa tasoituksen perusteella (pienempi tasoitus voittaa).

Palkintojenjako

Palkintojenjako on useimmiten heti kilpailun jälkeen.

Kilpailussa palkinnoille päässeiden odotetaan osallistuvan palkintojenjakotilaisuuteen.

Vain aktiivisen EGA-tasoituksen omaavat pelaajat voivat lunastaa palkintoja klubikisoista. Osallistua saa normaalisti, mutta palkintoja jaetaan vain EGA-tasoituksen omaaville. Jokaisen pelaajan omalle vastuulla on tarkistaa, onko itsellä aktiivinen EGA-tasoitus. Aktiivinen tasoitus päivittyy automaattisesti järjestelmään, kun on pelannut vähintään neljä (4) tasoituskierrosta.

Palkintojen verotus

Verottajan ohjeen mukaan Kokkolan Golf ry ilmoittaa palkinnonsaajien palkintosummat per henkilö verottajalle. Kokkolan Golf ei vastaa voittajille mahdollisesti tulevista veroista.

Kilpailutoimikunta


   
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance