Tietosuojaseloste

Kokkolan Golfin tietosuojaseloste

Asiakkaan ostaessa Kokkolan Golf ry palveluita tai liittymällä Kokkolan Golf ry:n jäsenksi, Kokkolan Golf voi kerätä asiakkaasta tai jäsenestä seuraavia tietoja:

  • etu- ja sukunimi, sukupuoli, syntymäaika, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tasoitustiedot, kotiseura, liittymispäivä, eroamispäivä, laskutusosoite.

Osa yllämainituista tiedoista ovat pakollisia, jotta henkilö voi liittyä jäseneksi tai että hänelle voidaan varata lähtöaika. Mikäli henkilö ei anna henkilötietoja ajanvarausta varten, lähtöaikaa ei voi varata. Tietoja hallinnoidaan seuran ylläpitämässä ajanvarausjärjestelmässä, seuran ylläpitämässä jäsenrekisterissä ja seuran ylläpitämässä taloushallinnon ohjelmassa. Tietoja kerätään, jotta asiakkaat voivat varata lähtöajan, heille voidaan lähettää tietoja seuratoiminnasta, heille voidaan lähettää jäsen- ja/tai kenttämaksulaskun maksusuoritusta varten.

Osa tiedoista luovutetaan eteenpäin Suomen Golfliitolle mm. kansallista jäsenrekisteriä varten sekä eBirdie sovellusta varten, missä toimii sähköinen jäsenkortti. Tietoja ei myydä kolmansille osapuolille.

Osallistumalla seuratoimintaan (esim. hallitustyöskentely, toimikunta, talkoot) tai kilpailuihin asiakas hyväksyy että osallistujan nimi, seura, HCP ja kuva saatetaan julkaista osoitteessa www.kokkolangolf.fi , paikallislehdessä sekä NexGolf palvelussa. Mikäli asiakas ei halua kuvaansa julkaistavaksi edellämainituissa kohteissa, on siitä ilmoitettava kuvaajalle kuvanottotilanteessa. Kuvan poistamista varten on toimitettava kirjallinen ilmoitus Kokkolan Golf ry:n toimistolle osoitteeseen Hepoventuksentie 2, 67800 Kokkola. Asiakkaan haluamat tiedot poistetaan kohtuullisessa ajassa muun työn ohessa, kuitenkin viimeistään 1kk sisällä pyynnön jättämispäivästä.

Alaikäisten, alle 18 vuotiaiden, henkilötiedot käsitellään heidän vanhempiensa/huoltajiensa suostumuksella ja siirretään suostumuksen jälkeen seuran ylläpitämiin rekistereihin (ajanvaraus, jäsenrekisteri, taloushallinto-ohjelma).

Käytämme kotisivuillamme evästeitä, jotta saamme tietoa kotisivujemme kävijämääristä, käytöstä ja jotta voimme kohdentaa mm. sosiaalisen median kautta tapahtuvaa tiedottamista ja markkinointia. Käyttämällä kotisivujamme hyväksyt evästeiden käytön.

Lue jäsenten tietosuojaseloste täältä.

Lue yhteistyökumppanien tietosuojaseloste täältä.


   
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance