Yhteistyökumppani esittelyssä: Seritec Oy
29.8.2017 16:42 Info / KoG Pääsivu

Seritec Oy

 

Seritec Oy on kokkolalainen tuotteiden merkitsemiseen erikoistunut yrityskuvasi viimeistelijä. Meiltä saat saman katon alta laadukkaat liike- ja mainoslahjat, profiili- ja työvaatteet, seura-asut ja merkkauspalvelun. Lisäksi saat lupauksen, joka pitää.

Asiakkaasta huolehtiminen, toimitusvarmuus ja hyvä palvelu ovat toimintamme lähtökohdat. Luomme ratkaisuja jotka vahvistavat yrityksesi näkyvyyttä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suuntaan sekä edistävät liiketoimintaasi.

Toimitamme yrityksesi profiiliin sopivat tuotteet, joilla erotut eduksesi. Teemme mm. brodeeraukset, silkkipainatukset, suurkuvatulosteet, rollupit, kyltit ja opasteet, teipit ja tarrat. Saat myös esimerkiksi logopallot kauttamme.

Itse olen suorittanut greencardin 1992, tällä hetkellä oma yritys on vienyt kaiken ajan ja golfin pelaaminen on jäänyt vähemmälle. Golfia olisi mukava pelata enemmänkin, sillä se on hyvä liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille. Yhteistyö Kokkolan Golfin kanssa on ollut helppoa, toimivaa ja mikä tärkeintä tukijan kannalta, se on molemminpuolista. 

Vi betjänar även på svenska

T: Kari Rintala

Yhteystiedot ja kotisivut:
Seritec Oy
Ahertajantie 2
67800 Kokkola
www.seritec.fi
029 0011 400


   
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance