Klubitalo

Kokkolan Golfin klubitalo tarjoaa puitteet moneen

Ravintola

Ravintola Gastro Kettu tarjoilee maukkaat ruuat golfareille ja muille vieraille klubitalon tiloissa. Ravintolan löydät klubin alakerrasta. Ruokailupaikkoja löytyy niin sisältä kuin ulkoakin, josta avautuu upea näkymä kentälle.

Saunatilat ja pukuhuoneet

Klubitalolla on omat pukuhuoneet miehille ja naisille. Kummatkin pukuhuoneet ovat varustettu saunalla ja lukollisilla säilytyskaapeilla. Iltapelaajat, tarkistathan milloin ovet lukitaan, jos jätät tavaroita pukuhuoneeseen.

Yläkerta

Klubitalon yläkerrasta löytyy upeat puitteet kokouksien, juhlien ja muiden yksityistilauksien järjestämiseen. Yläkerrasta löytyy kokoustila, keittiö, pukuhuone ja saunatilat. Soveltuu max. 25 hengen ryhmille.

Vuokrattaessa yläkerran tiloja käyttäjien tulee siistiä omat jälkensä siten, että tilat jäävät siistiin kuntoon (roskat pöydiltä ja lattioilta roskiin jne.). Mikäli tila on jätetty epäsiistiin kuntoon veloitetaan siivousmaksu kulujen mukaan, minimi 50 euroa.

Vuokrahinnat ovat:

20€/tunti

60€/puoli päivää (klo 8-12 tai klo 12-16)

100€/päivä (klo 8-16)

150€/saunailta (klo 16 ->)

Pyyhevuokra 1€/pyyhe

Alakerta

Golfkauden ulkopuolella (marraskuu-maaliskuu), on mahdollista vuokrata koko alakerta tapahtumien järjestämispaikaksi.

Matkailuautot

Kokkolan Golfin taaimmaiselta parkkipaikalta, harjoitusalueen vierestä, löytyy muutama paikka matkailuautoille. Yöpymismaksu 10 euroa/vuorokausi.


   
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance