Opetus ja kurssit

Golfopetus Kokkolan Golfilla

Kokkolan Golfin opetuksesta vastaa Golf Pro Antti Linna. Opetusta on mahdollista saada kurssimuotoisena tai yksityistunneilla. Alkeiskurssit ovat jaoteltu aikuisten, nuorten ja lasten kursseihin.

Alkeiskurssi

Mainio tapa tutustua golfiin lajina on osallistua alkeiskurssille. Kurssilla käydään läpi golfin perusteita mm. Putti, Chippi, Pitchi sekä pitkät lyönnit, joita harjoittelemme Kokkolan Golfin harjoitusalueilla. Lisäksi alkutaipaleella tärkeitä ovat säännöt ja kenttäpelaaminen, joita käydään läpi tietenkin itse pelialueella. Näin saadaan luotua monipuolinen kuva golfista lajina ja tutustutaan ohjatusti golfin eri osa-alueisiin.

Alkeiskurssi soveltuu erityisesti green cardia tavoitteleville henkilöille.

Kurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa green card -kortti, jonka tarvitset liittyäksesi golfseuran jäseneksi Suomessa.

Katso aikuisten alkeiskurssit täältä.

Katso nuorten alkeiskurssit täältä.

Katso juniorien alkeiskurssit täältä.

Jatkokurssit

Jatkokurssi on tarkoitettu jo pelaaville mutta lisäharjoittelua kaipaaville pelaajille. Kurssille pääset mukaan jos olet suorittanut Green Cardin. Kurssilla käymme läpi käsiotetta, alkuasentoja eri lyönteihin sekä myös pitkiä lyöntejä. Kurssille otetaan maks. 6 osallistujaa/kurssi.

Yksityisopetus

Yksityistunnilla käymme läpi golflyöntiä henkilökohtaisesti. Halukkuuden mukaan voimme kuvata ja analysoida lyönnin. Opetustunnin keston voi itse valita 30min-2h kerrallaan.


   
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
 
 
 Kilpailu
 
 Tapahtuma
 
 Kurssi
 
 Junnut
 
 Naiset
 
 Golfravintola
 
 Golf Balance